Lag din egen Mandela day-aktivitet

Er du kreativ og initiativrik, eller er du bare en person, som har hjertet på rette sted, så kan du lage din helt egen Mandela day-aktivitet. Du bestemmer selv hvor, med hvem og hvordan. Dersom vi alle gjorde det vi er best til, imens det innsamles inn til Nelson Mandela Library Project, kunne vi virkelig gjøre en stor forskjell. Du kan støtte Mandelas kamp for, at alle barn skal ha muligheten for å få en utddannelse, komme i skole og lære å lese. Nå kan du gjøre en forskjell, gjøre det du er best til og samle inn. Kanskje har du eller en av dine venner allerede en god ide?

 

Hvordan kommer du i gang? 

Du skal utvikle og avholde dine egne events innen for frivillighetsområdets tre kjerneområder:  Salg av Mandela-armbånd, fundraising og opplysning.

Vi vil alltid være klar til å hjelpe deg med noe materiale, som vil vise, at du er igang med en Mandela day event for Mandela Bangle og Nelson Mandela Library Project.

 

Lag et eget loppemarked ¤ Hold en støttekonsert ¤ Lag et sykkelløp ¤ Hold en fest ¤ Lag et mini maraton ¤ Lag en innsamling på din arbeidsplass ¤ Strikk mange strømper, gensere, sjerf eller bak mange kaker og selg dem.

 

Slik gjør du

1. Få din idé

2. Fortell oss om din idé og få våre Mandela day / Mandela Bangle materiale.

3. Lag reklame for din Mandela day event, på sosiale medier. Snakk med den lokale radiostasjon,  lokalavisen og tv.

4. Avhold din Mandela day event.

5. Overfør de innsamlede penger til Mandela Bangle Sørafrika.

6. Ta mange bilder og del dem med oss

7. Del alle dine erfaringer med oss

 

Når dette er gjort og avholdt, har du nettopp bidratt til å gi de utsatte barn en mulighet for å komme på skole og lære å lese, regne og skrive. Du er nå blitt en del av Nelson Mandelas kamp for alle barns rettighet til å få mulighet for å få en utddannelse og lære om alle de muligheter, som er i livet.

Skriv en e-mail til oss og fortell litt om din idé/Mandela day event, hvor den skal være og hvor mange deltakere, du regner med vil komme.

 

 

Din email skal indholde:

Ditt fornavn, etternavn, addresse, postnummer, by, Telefonnummer/mobilnummer, samt din alder og dato på ditt event, og hvor du vil holde det.

 

 Vi gleder oss veldig til å høre fra deg.  "It always seems impossible until it´s done." Nelson Mandela