Spørsmål.     Kan man fremdeles kjøpe et 46664 Mandela armbånd?.

Svar:  Som det er med alle gode ting, så kommer det et tidspunkt der det vil ta slutt. 46664-armbåndprogrammet ble laget til å skaffe midler til forskning på bekjempelse av Hiv/aids. Sørafrikansk regjering besluttet å begrave Mandelas fangenummer sammen med ham den 15 desember 2013. Så besluttet Mandelas familie å lage et armbånd, som er en ny begynnelse. På linje med fokus på utdannelse og Nelson Mandelas fokus på barns utdannelse i særdeleshet, derfor vil den nye "Veien til frihet Mandela Bangle" nå være ansvarlig i å generere resurser til skolers biblioteks prosjekt.  [SR1] Det nye designet er med Nelson Mandelas signatur, men prinsippet er det samme med hvert sitt unike serienummer og du støtter stadig den samme kampen, mot Hiv/aids, igjennom utdannelse.

 

Det er noen få 46664-sølvarmbånd igjen, som kan kjøpes her på denne webside.  Se på forsiden og trykk på        Køb 46664 armbånd her

 

 

Spørsmål.     Kan jeg kjøpe et Mandela armbånd fra en normal butikk i Norge?

Svar: Ja på forsiden av denne websiden er det en knapp der det står Forhandler  Trykk på den og se hvilken butikk som er nærmest deg.. 

 

 

Spørsmål.     Hvilke størrelser kan man kjøpe Mandela armbånd i?

Svar: Armbåndene kan kjøpes i

 

My kobber str. liten M - 15 cm onesize,

Kobber str. M - 16 cm onesize,

Sort kobber str. M - 16 cm onesize

Sølv i str. S - 15 cm og Sølv i str. L - 17 cm.

 

Kobber-bangle: Fås kun i str. medium, ca. 16 cm i omkrets. Mandela-armbåndet er i rent kobber med Nelson Mandelas signatur på. Armbåndet er med flott, blank overflate og skinner flott med sin rødlige glød. Ønsker du varme og nøytrale farger, skal du velge et kobber armbånd.

 

Sort kobber-bangle: Fås kun i str. medium – ca. 16 cm i omkrets. Armbåndet er laget i kobber og den svarte overflaten er oksidering. Dette er en overflatebehandling og den svarte fargen vil derfor med tiden, bli slitt av og gi armbåndet et mer rått og rustik utseende. Så ønsker du trendy og rå smykker, er det svart kobber du skal velge.

 

Sølv-bangle: Armbåndet fås i to størrelser. Str. small, ca. 15 cm og str. large, ca. 17 cm. Dette flotte armbåndet er i sølv med en kobberstripe inndvendig, for å styrke materialet. Overflaten er i blankt sølv med Nelson Mandelas signatur. Unn deg selv eller en du har kjær med et pent armbånd som støtter et fantastisk formål. Liker du sølvsmykker, skal du velge et sølv-bangle.. 

 

 

Spørsmål.     Har dere en forhandler i Sverige?  Hvis ikke, kan dere sende armbånd til Sverige?

Svar: Ja vi sender Mandela-armbånd med trackingnummer, gjennom Posten i Norge eller DLH til hele verden.

 

 

Spørsmål.     Er Mandela-armbånd nikkelfri?

Svar:  Ja alle armbånd er 100% nikkelfri

 

 

Generell Bangle-Informasjon

Silver

Small : 33 grams 
Large : 37.5 grams 
Vekten varierer litt, da disse Mandela-armbåndene er håndlaget.

 

 

Silver Limited Edition

Small : 37 grams 
Large : 41 grams 

Vekten varierer litt, da disse Mandela-armbåndene er håndlaget.  Hvert armbånd vil få utstedt et sertifikat, og leveres i en håndlaget trekasse.

Kun produsert i 100 eksemplarer

 

 

Gold 18 karat (inkludert white, yellow, rose)

Small : 45.5 grams 
Large : 47-48 grams 

Vekten varierer litt, da disse Mandela-armbåndene er håndlaget. Hvert armbånd vil få utsendt et sertifikat, og leveres i en håndlaget trekasse.

Kun produsert i 466 eksemplarer

 

 

Gold 24 karat

Small : 47 grams 
Large : 49 grams 

Vekten varierer litt, da disse Mandela-armbåndene er håndlaget.  Hvert armbånd vil få utsendt et sertifikat, og leveres i en håndlaget trekasse.

Kun produseret i 100 eksemplarer

 

 

 

Platinum

Small : 78-79 grams
Large : 81-83 grams

Vekten varierer litt, da disse Mandela-armbåndene er håndlaget.  Hvert armbånd vil få utsendt et sertifikat, og leveres i en håndlaget trekasse

Kun produsert i 100 eksemplarer

 

Når man bærer et unikt Nelson Mandela-armbånd viser man omverdenen et statement; Jeg støtter Nelson Mandela Library Project, og jeg vil gjøre en forskjell. Armbåndet er en god bursdagsgave, julegave, studentgave, venninnegave, årsgave, firmagave eller kanskje har du bare lyst til å gi dette trendy armbåndet til en du har kjær uten noen anledning. Det er kort sagt den perfekte gave til ham eller henne. Armbåndet er unikt og kan bæres av både kvinner og menn i alle aldre